Skip to content

Mustafa Eraslan

"Başarı sevmekle başlar"


“Çanakkale Zaferi, her ne hal ve şart altında olursa olsun Türk Milleti’nin bağımsızlık ve özgürlüğünden asla vazgeçmeyeceğinin, en güçsüz ve sıkıntılı anında dahi kendisine vurulmak istenen esaret zincirlerini parçalayıp atmaya muktedir olabileceğinin destanlaşmış ifadesidir.
Bugün Türkiye üzerine oyun oynamaya cüret eden gafiller ve onların destekçileri bilmelidirler ki, bu milleti parçalama hayalleri bir gün mutlaka kendileri için kabusa dönüşecektir. Bu ülkenin birliğinin teminatı ve çimentosu aziz şehitlerimizin kanıdır.
Türk Milleti, atalarının Çanakkale’de ne uğruna şehit düştüğünü unutmadı, unutmayacak ve unutturmayacak. Bu yüce millet, bugün de aynı değerlerin kan bedelini kanıyla, can bedelini canıyla ödemeye hazırdır.
Vatanımızı bölmeye, parçalamaya, hiç kimsenin gücü yetmeyecektir. Türkiye toprakları için haritacılık oynama gafletinde olanlar bilsinler ki, Türkiye Cumhuriyeti hiçbir zaman bundan daha küçük olmayacaktır.
Bedr’in aslanları kadar şanlı kahramanların torunları olan bu millet, geçmişte olduğu gibi bugün de kendi kaderine ve geleceğine sahip çıkacaktır.”
Mustafa Eraslan